loading...
شیمی پیام نور
آخرین ارسال های انجمن
کوثر تمیمی زاده بازدید : 1948 جمعه 19 اسفند 1390 نظرات (0)

شما می توانید با استفاده از مواد معمولی که در هر خانه ای پیدا می شود وهمچنین عصاره میوه و یاگل وبرگ گیاهان، شناساگر خانگی درست کنید .
 
 
برای آشنایی با برخی از شناساگرهای گیاهی به ادامه مطلب
مراجعه کنید.
 
در ضمن دیروز مطلبی رو خوندم که جالب بود ولی ببخشید که در ارتباط با این پست نیست:
 
نقطه ی جوش همان نقطه ایست که همه چیز کم کم
بخار می شود،محو می شود،کم رنگ می شود،
آدمها را به نقطه ی جوش نرسانیم!!! 

بسیاری از گیاهان دارای آنتو سیانین های حساس به تغییر PH هستند.مانند:

چغندرها

یک محلول بازی قوی می تواند رنگ عصاره چغندر را از قرمز به ارغوانی تغییر دهد .

سیاهدانه ها

توت سیاه،تمشک سیاه ،کشمش سیاه ،در یک محیط اسیدی به رنگ قرمز هستند ودر محیط بازی به رنگ آبی یا بنفش تغییر رنگ می دهند.

زغال اخته

این میوه در PHحدود 2.8 تا 3.2 به رنگ آبی می باشد ولی اگر محیط کمی اسیدی باشد به رنگ قرمز در می آید.

گیلاس

عصاره گیلاس در محیط اسیدی به رنگ قرمز می باشد اما در محیط بازی به رنگ آبی یا بنفش در می آید.

پودر کاری یا زرچوبه هندی

کاری دارای رنگیزه نارنجی می باشد که در PH حدود 7.4 نارنجی رنگ ودر PH حدود 8.6 قرمز می باشد.

گلبرگ های شمعدانی

گلبرگ های شمعدانی در محیط اسیدی نارنجی متمایل به قرمز هستند ودر محیط بازی آبی می شوند.

انگور ها

انگورهای قرمز یا ارغوانی شامل چندین آنتوسیانین هستند.این ها هم درمحیط اسیدی قرمز ودر محیط بازی آبی هستند.

 

برچسب ها شناساگر خانگی ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
وب سایت دانشجویان شیمی دانشگاه پیام نور قم زیر نظر انجمن علمی تخصصی شیمی تاسیس:1386 www.csq.ir@gmail.com
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 461
  • کل نظرات : 1150
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 8549
  • آی پی امروز : 233
  • آی پی دیروز : 243
  • بازدید امروز : 2,988
  • باردید دیروز : 1,899
  • گوگل امروز : 12
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 4,887
  • بازدید ماه : 37,115
  • بازدید سال : 220,246
  • بازدید کلی : 5,552,235