شیمی پیام نور انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند،قرن ها پیش به وجود آمده است... کشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد،تولید شده بود. 1. کشمش میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود. یک غذای پر انرژی،کم چرب و کم سدیم می باشد. بنابراین برای افرادی که رژیم های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید می باشد. 2. کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و از تخریب سلولی جلوگیری می کند. 3. کشمش برای سلامت استخوان ها وجلوگیری از پوکی استخوان…