loading...
شیمی پیام نور
آخرین ارسال های انجمن
الهام سادات قرشی بازدید : 1907 سه شنبه 10 مرداد 1391 نظرات (5)

 

تــهـویـه مـطبوع مـاشـیـن را بلافاصله روشن نکنید! ... 
به محض ورود به ماشین دکمه کولر را فشار ندهید (A/C Ke
 
http://www.redlink1.com/mydocs/group/17/01.jpg
لطفا پنجره ها را بعد از اینکه وارد ماشین تان شدید باز کنید و فورا تهویه هوا را روشن نکنید.
با توجه به تحقیقات انجام شده ، داشبورد خودرو ، صندلی ، خوشبوکننده های هوا بنزن ساطع میکنند، سم سرطان زا
(سرطان زا ، به بوی پلاستیک گرم در ماشین توجه کنید.) علاوه بر ابتلا به سرطان ، استخوانها را مسموم میکنند که سبب کم خونی و کاهش گلبولهای سفید خون میگردد.
قرار گرفتن طولانی در معرض این سم باعث سرطان خون خواهد شد ، افزایش خطر ابتلا به سرطان ممکن است باعث سقط جنین شود.

 

 

http://www.redlink1.com/mydocs/group/17/02.jpg
حد مجاز قابل قبول بنزن در فضای بسته در سطح 50 میلی گرم در هر فوت مربع می باشد. خودرو پارک شده با پنجره های بسته در فضای مسقف شامل 400-800 میلی گرم بنزن خواهد بود. اگر خودرو در هوای آزاد زیر آفتاب در درجه حرارت بالاتر از 15 درجه سانتیگراد پارک شده باشد ، سطح بنزن به 2000 - 4000 میلی گرم خواهد رسید، 40 برابر سطح قابل قبول... و مردم در داخل خودرو به ناچار مقدار اضافی از مواد سمی استنشاق میکنند.
http://www.redlink1.com/mydocs/group/17/03.jpg
 
توصیه می شود که شما قبل از ورود پنجره ها و درب را باز کرده تا هوا زمان کافی برای تبادل پیدا کند و سپس وارد شوید. بنزن سمی است که بر کلیه ها و کبد شما اثر میگذارد، و برای بدن شما اخراج این ماده سمی بسیار دشوار است.
 

 

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط ghorashi در تاریخ 1348/10/11 و 14:03 دقیقه ارسال شده است

سلام دوستان
راستش منم ميخاستم بگم آن آب نيست ودوستمون اشتباه ديدن.
واينم بگم اين مطلب نميگه از تهويه استفاده نكنيد به هيچ عنوان منظورش اينه ك به محض وروداينكاررو نكنيد وبا گذشت كمي زمان در حين حركت شما ميتونيد ازتهويه استفاده كنيد.
من خودم هميشه در حين حركت اينكارو انجام ميدم ولي تاحالا نميدونستم اگرماشين باكولر روشن بشه همچين مشكلي ايجاد ميشه.
معمولا عامه مردم هيچوقت كولرشون روخاموش نميكنن.شکلک
اميدوارم اين مطلب رو ببينن وازش استفاده كنند.شکلک

این نظر توسط kh.z در تاریخ 1348/10/11 و 11:07 دقیقه ارسال شده است

خیلی ممنون آقای اربابی.

این نظر توسط امیرمنصور اربابی در تاریخ 1348/10/11 و 4:30 دقیقه ارسال شده است

با سلام و با تشکر از مطلبتان ، من فکر می کنم باید به محض ورود به ماشین شیشه ها را پایین کشیده و سریعا تهویه مطبوع را روشن کنیم تا بنزن موجود ، از ماشین خارج شود.حالا علت اینکه چرا توی این مطلب خواسته شده که تهویه را روشن نکنیم ، نمی دانم.
در جواب دوست خوبمون Kh.z بگویم اون مایعی که می بینید آب نیست بلکه گاز است و آن قطعه نیز رادیاتور نیست بلکه کندانسور کولر ماشینه .در زیر قطعات کولر ماشین را مختصرا معرفی شده است:

كمپرسور :

كمپرسور دستگاه حركت دهنده گاز مبرد در كولر اتومبيل مي‌باشد. كمپرسور با گرداندن گاز در اجزاء سيستم در واقع شبيه به قلب مجموعه عمل مي‌نمايد. همچنين كمپرسور فشار و در نتيجه دماي گاز كم فشار خارج شده از اواپراتور را نيز افزايش مي‌دهد. كمپرسور گاز مبرد را از اواپراتور به داخل كندانسور و سپس به كپسول خشك كننده و مجدد به داخل اواپراتور سوق مي‌دهد. كمپرسورهايي كه در سيستمهاي كولر اتومبيل به كار برده مي‌شوند، مي‌بايست داراي خواصي از قبيل وزن و حجم متناسب با قدرت موتور باشند تا هنگام نصب به راحتي در محل مورد نظر قابل جايگذاري بوده و بار اضافي بر موتور اتومبيل تحميل ننمايند.

كندانسور :

كندانسور يكي از اجزائي است كه وظيفه تبادل حرارت را بر عهده دارد. كندانسور گرماي جذب شده توسط اواپراتور از گاز مبرد داخل سيستم را به هواي محيط خارج از كابين اتومبيل انتقال مي‌دهد.

كپسول خشك كننده :

كپسول خشك كننده بعنوان منبع ذخيره گاز مبرد و جاذب رطوبت گاز عمل مي‌نمايد. معمولا اين كپسول داراي يك سوئيچ ايمني مي‌باشد تا در مواقعي كه فشار گاز از حد تعريف شده كمتري بيشتر شود، به طور خودكار جريان برق كمپرسور را قطع ‌نمايد. همچنين بر روي اين كپسول شيشه‌اي جهت رؤيت گاز وجود دارد. شيشه رؤيت به ما اين امكان را مي‌دهد تا بتوانيم گردش و ميزان گاز موجود در سيستم را كنترل نماييم.

شير انبساط :

شير انبساط تعيين كننده ميزان صحيح گاز وارد شونده از كندانسور به داخل اواپراتور از طريق يك فيلتر است. همچنين اين قطعه فشار مبرد را بطور ناگهاني كاهش مي‌دهد. هنگامي ‌كه كمپرسور شروع به كار مي‌نمايد، شير انبساط باز شده و مبرد مايع با عبور از صافي مربوط به ورودي مايع پرفشار به گاز پر فشار تبديل مي‌گردد. زماني كه اواپراتور ميزان بيشتري مبرد را طلب مي‌نمايد، شير انبساط اجازه مي‌دهد تا مبرد كم فشار مورد نياز به داخل كويل اواپراتور وارد گردد. شير انبساط برقرار كننده تعادل ميان بار گرم و خنك كنندگي بهينه اواپراتور مي‌باشد.

اواپراتور :

يكي ديگر از قطعات اصلي سيستم كولر اتومبيل اواپراتور است. اواپراتور مجموعه‌اي از قطعات است كه وظيفه كاهش گرماي هواي كابين اتومبيل را بر عهده دارد. يكي ديگر از وظايف مهم اين قطعه، جذب رطوبت از هواي داخل كابين مي‌باشد. جريان سريع هواي ايجاد شده توسط فن الكتريكي با عبور از سطح كويل اواپراتور، برودت ايجاد شده توسط كويل را از طريق كانال‌ها و دريچه‌هاي هدايت هوا به داخل كابين اتومبيل انتقال مي‌دهد. عمل ايجاد برودت توسط كويل اواپراتور باعث تقطير رطوبت هواي داخل كابين گشته و قطرات آب ايجاد شده از طريق لوله مخصوصي به خارج از كابين اتومبيل منتقل مي‌گردد. سيستم كولر اتومبيل داراي دو سوئيچ كنترلي است كه يكي از آنها زماني كه فشار گاز كم يا زياد باشد، كمپرسور را از مدار خارج نموده و ديگري از ايجاد يخ در داخل محفظه اواپراتور جلوگيري مي‌نمايد. عدم كاركرد مناسب هريك از اين دو سوئيچ مي‌تواند باعث از كار افتادن كل سيستم گردد

این نظر توسط سید حسین طاهرزاده در تاریخ 1348/10/11 و 12:19 دقیقه ارسال شده است

ممنون خانم قریشی من همین الان این کارو کردمشکلک
کاش زودتر میخوندمش...

این نظر توسط kh.z در تاریخ 1348/10/11 و 19:39 دقیقه ارسال شده است

تو این تصاویر مثل اینکه آب رادیاتور وارد کمپرسور کولر میشه!!!
ولی من هر چی فکر میکنم میبینم آب رادیاتور هیچ ربطی به کولر نداره.داخل کمپرسور فقط گاز هستش.چطوریه؟؟شکلکشکلک


کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
وب سایت دانشجویان شیمی دانشگاه پیام نور قم زیر نظر انجمن علمی تخصصی شیمی تاسیس:1386 www.csq.ir@gmail.com
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 461
  • کل نظرات : 1150
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 8542
  • آی پی امروز : 84
  • آی پی دیروز : 442
  • بازدید امروز : 217
  • باردید دیروز : 1,413
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 10
  • بازدید هفته : 217
  • بازدید ماه : 27,053
  • بازدید سال : 166,742
  • بازدید کلی : 5,498,731